sâmbătă, 13 decembrie 2014

Încă aştept ...

Şi încă aştept ...

Încă aştept ziua în care nu o mai tresar atunci când îţi aud numele , ziua când nu o mai am zâmbetul ăla tâmp pe faţă atunci când cineva îţi menţionează numele , ziua când nu o mai tremur de emoţie şi nu o îmi mai bată inima ca şi cum urmează explodeze doar atunci când te văd .

Încă aştept ziua când nu o mai doară indiferenţa ta , ziua când nu o imi mai pese cum eşti , cum o mai duci , cum mai e viaţa ta , ziua când nu o mai simt nevoia intru pe profilul tău văd ce ai mai postat , pe unde ai mai fost , dacă te distrezi , dacă eşti fericit fără mine .

Încă aştept ziua când nu o mai rămân blocată uitându- în gol cu gândul la tine .Acea zi când nu o mai simt nevoia ascult melodii triste doar pentru regăsesc în ele , acea zi când versurile melodiilor pe care le ascult nu vor mai emoţiona şi nu vor mai trezi atâtea amintiri legate de tine .

Încă aştept ziua când nu o mai fi tu primul meu gând dimineaţa şi nici ultima persoană la care gândesc noaptea înainte adorm.

Încă aştept ziua când nu o mai doară sufletul din cauza ta!

Încă aştept ziua când voi reveni cu picioarele pe pământ , ziua când voi aduna tot ce a mai rămas din inima mea frântă , ziua când îmi voi reveni .

Încă aştept ziua când îmi voi da seama uneori este mai bine uiţi ce vrei şi îţi aminteşti ce meriţi cu adevărat .

Încă aştept ziua când nu o mai fiu tristă , ziua când o înţeleg dacă nu putem primi un lucru , cel mai probabil este pentru nu avem cu adevărat nevoie de el.

Încă aştept ziua când îmi va veni mintea la cap şi o îmi dau seama dacă nu a fost fie înseamnă aştepta ceva mult mai bun.

Însă până va veni acea zi mai durează . Mai am de aşteptat .Până atunci continui sper şi disper aşa cum se spune " toate trec " aşa o -mi treci şi tu . Poate nu azi , poate nu mâine , poate nu în viitorul apropiat dar totuşi la un moment dat o se întâmple şi acest lucru şi o simt a naibi de bine atunci. :)

doar vorba aia " Erai totul...dar TOTUL TRECE !!! "

2 comentarii:

  1. Genial, în momentul acesta ma regăsesc perfect în aceste cuvinte... :( Alexandru Ionut D. Este ceea ce as vrea sa-ți spun însă nu știu cum pentru ca amândoi suntem destinați altor persoane, avem pe altcineva în viețile noastre și nu putem lasă tot ceea ce am construit pana acum pentru doar o dorință sau cine știe ...Este chiar iubire neimpartasita

    RăspundețiȘtergere